27.8 C
Skopje

10 të famshëm që kanë një ngjashmëri të madhe me motrën ose vëllain


schedule16:00 – 5 Gusht, 2022

Pamja e një personi përcaktohet nga gjenet dhe duke qenë se secili prej nesh i trashëgon ato nga prindërit, ne priremi të dukemi si nënat dhe babai jonë, dhe vëllezërit e motrat, nga ana tjetër, na ngjajnë gjithashtu. Për më tepër, ndonjëherë fëmijët jo vetëm që ngjajnë, por zgjedhin edhe të njëjtin profesion, si për shembull të bëhen aktor.

Ne pamë nga afër vëllezërit e motrat e famshëm dhe ngjashmëritë mes disa prej tyre ishin thjesht befasuese.

Lars dhe Mads Mikkelsen

 Penélope dhe Mónica Cruz

Emily dhe Zooey Deschanel 

Mamie dhe Grace Gummer

Dakota dhe Elle Fanning

Kate dhe Pippa Middleton

James Haven dhe Angelina Jolie

 

Vanessa dhe Stella Hudgens

Jessica dhe Ashlee Simpson

Macaulay dhe Kieran Culkin

/abcnews.al