December 4, 2023

Policia e Kosovës ka publikuar listën e plotë të konfiskimeve në veri të vendit. Në mesin e tyre, janë konfiskuar 150 eksplozivë dinamit dhe 235 karikatorë për kallashnikov.

Sipas policisë, janë konfiskuar edhe sasi të mëdha municioni të kalibrit të ndryshëm. Kjo është një tregues i rëndësishëm i përpjekjeve të policisë për të luftuar krimin dhe sigurinë në rajonin verior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *