December 3, 2023

Nesër në Shkup do të mbahet Maratona e Shkupit, një ngjarje sportive e madhe që do të ndikojë në qarkullimin e qytetit. Traseja e garës do të fillojë nga godina e Kuvendit dhe do të kalojë nëpër disa pjesë të qytetit. Për të siguruar sigurinë dhe lehtësuar lëvizjen e kalimtarëve, një pjesë e madhe e rrugëve në qendër të qytetit do të mbyllen dhe qarkullimi i makinave do të devijohet në rrugët anësore. Kjo masë do të hyjë në fuqi nga ora 08:00 e mëngjesit.

Rrugët që do të jenë të mbyllura për qarkullim gjatë Maratonës së Shkupit janë: “11 Tetori”, Blv. “Krushevska Republic”, bul. “Brigada e Tretë Maqedonase”, rr. “Nikola Vaptsarov”, rr. “Dimitrie Çupovski”, bul. “Shën Kliment Ohridski”, rr. “Shën Kirili dhe Metodi”, rr. “Mitropolitan Teodosij Gologanov”, rr. “Vojvoda Vasil Chakalarov”, Blvd. “Krushevska Republic”, bul. “Serbia”, bul. “Jane Sandanski”. Disa linja të autobusëve të JSP-së nuk do të funksionojnë midis orëve 7:00 dhe 14:00, ndërsa disa linja të tjera do të ndryshojnë modalitetin e funksionimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *