December 4, 2023

Sulmi në një spital dhe një shkollë në Gaza me qindra viktima civile është një akt terror çnjerëzor për të cilin nuk ka asnjë arsyetim, ka shkruar në rrjetet sociale ministri i Jashtëm Bujar Osmani.

Osmani: Sulmi në spitalin e Gazës është një terror për të cilin nuk ka asnjë justifikim.
Osmani thotë se respektimi i të drejtës ndërkombëtare dhe humanitare është prioritet dhe civilët duhet të mbrohen plotësisht me çdo kusht.

Autorët e këtij akti duhet të identifikohen qartë dhe të mbajnë përgjegjësi”, shkruan Osmani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *