17.8 C
Skopje

24 vite nga humbja e Beqir Limanit, Ahmeti: Kishte virtyte të larta morale dhe kombëtare

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti me rastin e 24 vjetorit të vdekjes së veprimtarit Beqir Limani, e ka kujtuar atë duke thënë se ishte ndër frymëzuesit e hapave që më vonë ndryshuan gjendjën në Ballkan.

Sot, pas 24 viteve, figura e Beqir Limanit qëndron e lartësuar përkrahë figurave meritore të popullit shqiptar, shkruan mes tjerave Ahmeti.

I lindur në vitin 1952, që në moshë të re filloi veprimtarinë si aktivist. Kishte virtyte të larta morale dhe kombëtare në përmbushjen e detyrave për kombin.

Beqir Limani ishte ndër frymëzuesit e hapave që më vonë ndryshuan gjendjën në Ballkan.

Sot, pas 24 viteve, figura e Beqir Limanit qëndron e lartësuar përkrahë figurave meritore të popullit shqiptar.

https://www.facebook.com/photo?fbid=627753215385471&set=a.465898698237591