7.8 C
Skopje

26 vite nga atentati mbi ish presidentin Kiro Gligorov

Si sot, 26 vite më parë ishte kryer atentat mbi presidentin e atëhershëm të shtetit, Kiro Gligorov. Që atëherë e deri më sot, ka patur premtime se do të gjenden dhe do të dënohen kryerësit dhe porositësit, por rezultatet deri më sot janë zero.