-0.2 C
Skopje

Afrim Gashi dhe Alternativa në koalicion edhe me PDSH-në!?

Afrim Gashi dhe Alternativa siç duket në prag të zgjedhjeve lokale ka vendosur që të bëj koalicion me PDSH-në e Menduh Thaçit dhe të braktis partnerin e deritanishëm, kryetarin e ASH-së, Ziadin Sela, shkruan opinionshqip.live

Nga fotografia e siguruar prej televiziont 21 mund të shihen Gashi dhe Thaçi para godinës së Qeverisë.

Ditëve në vijim pritet që partia e Gashit t’i sqaroj opinionit arsyet e prishjes së koalicionit me Ziadin Selën!