0.8 C
Skopje

Agim Nuhiu: Agjenda e Blertë do jetë për të mirën e gjithë vendit

Përfaqësuesi nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim në TVM2 programi në gjuhën shqipe në emisionin “ARGUMENT” Agim Nuhiu si antar i shtabit zgjedhor gjatë shpalosjes së plan programit në zgjedhjet komunale tha se siguria e qytetarëve është në rend të parë, dhe se për aritjet tona kemi mjaft fakte që shifen, kemi tre universitete shtetrore, në çdo institucion kemi shqiptar që me profesionalizëm e bëjnë punën e tyre, kemi zërë vendet kyqe në shtet dhe tash erdhi koha për diçka më të madhe me Agjendën e Gjelbërt.

Tani më kemi Agjenden e Gjelbert dhe se këtë agjend do ta jetësojmë me pesë përbetimeve tona, sepse ne kemi bërë shumë punë në statusin e shqiptarëve në vend dhe se votuesit tonë na njohin tani do bëjmë për gjithë vendin tonë pa mare parasysh nacionalitetin që kanë, sepse ne kemi kapacitete dhe vullnet për ta jetësojmë këtë agjendë.

BDI ka udhëhequr qe 20 vite dhe se kemi përvoj të madhe dhe kemi siguri në nivel kombëtar sepse vendin e kemi në NATO edhe sfidat e ambientit, ndryshimet e ambientit, ndryshimet klimatike me këto sfida po ballafaqohet e gjithë bota dhe këtu janë bërë shumë hulumtime shkencore dhe se sigurisht se ne kemi analizuar mirë këto sfida dhe tani ka ardhur koha që të ruajmë ambientin sepse është për të mirën e të gjithëve që ta jetësojmë agjendën e gjelbërt.

Agim Nuhiu tashmë është koha që ti fuqizojmë pesë përbetimet tona dhe se me fitoren e kandidatëve tanë do të fitojnë të gjithë sepse Agjenda e Blertë, Agjenda e dixhitale, Agjenda e derës së hapur, Agjenda e përfshirjes së qytetarëve dhe Agjenda Zero. Do duhet tu besojmë që ti bashkangjtemi kti 100 vjeqarit të ardhshëm deklaroi Nuhiu.