-0.2 C
Skopje

Ahmeti dhe Grubi kryejnë homazhe në nderim të ish-Presidentit të Shqipërisë, Bujar Nishani

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti i shoqëruar nga zëvendëskryeministri i parë njëherit edhe ministër për system politik, Artan Grubi gjatë ditës kanë qëndruar në Shqipëri për të kryer homazhe në nderë t ëish presidentit tashmë të ndjerë, Bujar Nishani.

Përpos Ahmetit dhe Grubit për homazhe në Republikën e Shqipërisë kishin shkuar edhe zyrtarë të lartë të të gjitha shteteve.

Ndryshe, ish presidenti Nishani ndroi jetë më 28 maj të këtij viti.