6.8 C
Skopje

Ahmeti: Kemi qenë të suksesshmëm në të gjitha betejat si luftarake po edhe diplomatike

Kreu i BDI-së Ahmeti sot realizori takim me familjet e dëshmorëve dhe veteranët e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare të pranishmëve Ahmeti iu drejtua me fjalë se për 20 vite kemi mbajtur këtë amanet në supet tona.

Kemi qenë suksesshëm në të gjitha betejat ushtarake, të suksesshëm në të gjithalëvizjet politiko diplomatike ne e fituam luftën, e fituam politikisht e fituam diplomatikisht e fituam edhe në drejtësinë ndërkombëtare nuk është e arituar e vogël që përherë të parë populli me bijtë e vet siguron atë kërkesë atë amanet për të cilën kishin sakrifikiuar gjenerata të para qoftë nëpër lufta e nëpër burgje.