23/05/2024

I ftuar në emsionin RTK Prime lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti lidhur me akuzate opozitës shqiptare dhe Izet Mexhitetit se ka pasur më herët në vitin 2001 kryemnistër shqiptar, Ahmeti tha se nuk e din nga ku e ka dokumentuar këtë fakt Mexhiti sepse kryeministri shqiptar është zgjedhur më 28 janar 2024.

“Akuzat për kryeministër të parë nga viti 2001 nuk e di se ku qëndrojnë këto dokumente që flet opozita shqiptare, sepse kryeministri i parë shqiptar është votuar ditën e dielë më 28 janar 2024. Nuk e vërteton asnjë dokumentacion që në vitin 2001 ka pasur kryeministër shqiptar. Zoti Mexhiti tha se ka përpjekeje për ta përmbys raportin e forcave politike në vend, dhe sigurisht tani po ja bën izmetin që të jetë me opozitën edhe 20 vite në pushtet”, tha Ahmeti. (politiko.mk)