-1.2 C
Skopje

Ahmeti: Momenti më kritik para 20 viteve ishte kur kam qenë mes asaj se a duhet ndarë Maqedonia apo jo

Kreu i BDI-së Ahmeti sot realizori takim me familjet e dëshmorëve dhe veteranët e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare të pranishmëve Ahmeti iu drejtua me fjalë se për 20 vite kemi mbajtur këtë amanet në supet tona.

Momeni më kritik ka qenë kur kam qenë mes asaj se a duhet ndarë Mqedonia apo jo dhe se nuk kishim zgjidhje nëse e ndanim se mbi 200 mijë Shqitarë mbeteshin jashtë këtij projekti, dhe ne bëmë sakrificën më të madhe, vendim i cili kërkonte shumë gjakftohtësi dhe urtësi për ta shpjeguar tek njerëzit.