0.8 C
Skopje

Ajrullai: Qentë e Kasamit janë n’top formë

Enis Ajrullai që në rrjetet sociale njihet për satirën e tij të pashoqë në një postim të fundit nëpërmes ironisë ka apostrofuar kreun e Komunës së Tetovës, Bilall Kasami dhe “qentë” e tij që sipas Ajrullait janë në top formë.

Pa dashur të fyejmë askënd, por a thua vallë nëse analizohet komenti më thellë del që Ajrullai me fjalën “qentë i kije n’top forma..asnjo ska cof”, ka folur për të punësuarit e komunës së Tetovës dhe shoqëruesit e kreut të komunës.

Komenti i plotë i Ajrullait, pa asnjë ndërhyrje:

O flla mo rrij se kejt çent e krijetar Bilall Kasamit i kije n’top forma..asnjo ska cof