-0.2 C
Skopje

Aktivisti Arianit Xhaferi kërcënon Qeverinë me derdhje gjaku

Në njërin nga postimet në rrjetet sociale të kryetarit të Gostivarit Arben Taravari në të cilin ai kërkon dorëheqje të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, aktivisti i shoqërisë civilie Eco Guerila, Arianit Xhaferi, ka replikuar me një gjuhë të rëndë dhe kërcënuese ndaj qeverisë, informon opinionshqip.live

Kjo është njëra nga replikat e Xhaferit:

“Këtu do digjet zjarr e do derdhet gjak.”

Arianit Xhaferi ndryshe njihet si njeri i afërt i kandidatit të Aleancës për Shqiptarët për qytetin e Tetovës, Vullnet Murseli, të cilin ai vazhdimisht e përkrahë.