13.8 C
Skopje

Aktivisti i dalluar i Besës e pranon: BDI-ja fiton 11 këshilltarë dhe merr këshillin e Tetovës (FOTO)

Një nga mbështetësit më të flaktë dhe nkë nga aktivistët e dalluar të Lëvizjes Besa e ka nxjerrë fituese Bashkimin Demokratik për Integrim në zgjedhjet për këshill komunal.

Izo Ganiu nga Reçica thotë se nëse xgjedhjet për këshill do të mbaheshin të dielën fitore të thellë sipas Ganiut do të korrte BDI-ja edhe atë me 11 késhilltarë kurse sipas tij BESA do të mbetet me 5 këshilltarë.

Ai thotë se Aleanca e Selës do të mbetej me 4 këshilltarë kurse Alternativa do të siguronte tre ulëse, e PDSH-ja 1 dhe 1 i pavarur.