16.8 C
Skopje

Aleanca nën urdhërat e VMRO-së në Kuvend!

Deputetët e opozitës së bashkuar shqiptaro-maqedone VMRO-ASH-BESA-LEVICA kanë nisur iniciativën për bllokimin e kuvendit meqëllim shkuarjen në zgjedhje të parakohshme.

Shtrohet pyetja nën urdherat e kujt veprojnë deputetët e ASh-së, të cilët një ditë më parë paralajmëruan se nuk do e mbështesin bllokimin. Nën urdhërat e kryetarit të tyre, nën urdhërat që vijnë nga Pallati i Bardhë apo nga ndonjë qendër tjetër koordinuese?!
Për këtë bllokim ka reaguar edhe deputeti i BDI-së, Arbër Ademi dhe Berat Ajdari.
Nga BDI-ja janë të habitur se si partitë shqiptare koalicionojnë me VMRO-në e Levicën.