17.8 C
Skopje

Alternativa zgjedh kryesinë qendrore të partisë, Zejdi nuk është askund

Partia Alternativa sonte ka zgjedhur kryesinë qendrore të partisë dhe strukturat e reja partiake pas mbledhjes së parë të kuvendit. Ajo që vërehet në listën e gjatë të kryesisë qendrore është pikërisht mungesa e një prej themeluesve më të rëndësishëm të kësaj partie, Skënder Rexhepi-Zejdi. Ai nuk mori pjesë as në kongresin e partisë që u mbajt gati një muaj më parë. Zejdi asaj kohe e justifikoi mospjesëmarrjen e tij duke thënë se është parimor, sepse qytetarët presin përgjigje konkrete për marrëveshjen paraprake që është bërë mes Alternativës dhe Qeverisë kur hyri në qeveri, gjë që nuk është arritur në asnjë pikë të marrëveshjes.

Anëtarët e rinj të Kryesisë së re Qendrore të Alternativës do të jenë:

1 Afrim Gashi

2 Abdylshyqyr Abedini

3 Admirim Aliti

4 Albulena Demiri Zendeli

5 Ali Ismaili

6 Amir Elezi

7 Arben Labënishti

8 Arita Nesimi

9 Bashkim Murtezi

10 Bejtullah Demiri

11 Bekim Emini

12 Bekim Sali

13 Driton Sulejmani

14 Ertan Demiri

15 Fatmire Ramadani

16 Faton Selami

17 Fisnik Mela

18 Gani Maksuti

19 Gazmend Aliu

20 Hysein Dika

21 Husni Ismaili

22 Imërlije Saliu

23 Liman Avdiu

24 Lulzim Aliu

25 Lutfije Veseli

26 Mejrem Tusha Kajolli

27 Meral Ismaili

28 Meriton Civuli

29 Mubekir Palloshi

30 Nurxhane Asanovska

31 Njomza Imeri Ismaili

32 Orhan Murtezani

33 Safije Sadiki Shaini

34 Samir Iseni

35 Shenur Osmani

36 Shpend Tairi

37 Visara Riza

38 Xhemail Çupi

39 Zeqirija Ibrahimi

Detyrat t’i kryejnë këta anëtarë të Kryesisë Qendrore:

• Nënkryetarë: Bekim Sali, Admirim Aliti, Safije Sadiki – Shaini, Arben Labënishti dhe Amir Elezi.

• Sekretar i Përgjithshëm – Zeqirija Ibrahimi.

• Sekretar i Sekretariatit për Politika Strategjike – Lulzim Aliu.

• Sekretar i Sekretariatit Organizativ – Bashkim Murtezi.

• Sekretar i Sekretariatit të Departamenteve – Mubekir Palloshi.

• Sekretar i Sekretariatit për Marrëdhënie me Publikun – Orhan Murtezani.

• Sekretar i Sekretariatit për Resurseve Njerëzore – Driton Sulejmani.