16.8 C
Skopje

Ambulanca në komunën e Pllasnisës nga sot do të punojë me dy turne


Kryetari i komunës së Pllasnicës, Alija Jaoski përmes një postimi në rrjetet sociale ka njoftuar se nga dita e sotme ambulanca në këtë komunë do të funksionojë me dy turne edhe atë nga ora 8 e mëngjesit deri në ora 19 në mbrëmje.

Ja postimi i kryetarit të komunës, Jaoski:

Të nderuar qytetarë të komunës së Pllasnicës,

Nga sot ambulanca do të punojë në dy ndërrime, që do të thotë nga ora 08:00 deri në ora 19:00, falë bashkëpunimit të ndërsjellë të kryetarit dhe Spec. Dr. Emanuela Beluloska funksionon me dy turne të ambulancës sonë. Ndërrimi i dytë do të drejtohet nga Dr. Serhan Miftaroski dhe infermierja Avmedina Nurçeska. Çdo sukses është për të mirën e të gjithë qytetarëve.