8.8 C
Skopje

Arifi: Kemi përkrahur dhe mbështetur KFF “Shkëndija”, do të vazhdojmë ta bëjmë edhe në të ardhmen

Këto vajza përplot energji dhe elan garojnë në ligën e parë të futbollit të femrave ne vend dhe në vazhdimësi kanë dëshmuar rezultate dhe suksese fantastike. Shumë nga gocat janë edhe pjesë e përfaqësueses së futbollit të femrave të RMV!

Dua të përshëndes edhe punën e palodhshme të trajnerit Shpëtim Kuçi, i cili bashkë me stafin po bëjnë një punë të përkryer për të promovuar dhe avancuar këtë skuadër të jashtëzakonshme! 🙏

Deri më tani kemi përkrahur dhe mbështetur KFF “Shkëndija”, dhe këtë do të vazhdojmë ta bëjmë edhe në të ardhmen! 💚

Suksese goca! 🤗

https://www.facebook.com/343207362386823/posts/6719386584768837/?d=n