19.8 C
Skopje

Arrestohen dy vëllezër nga Kopanica për përleshje fizike

Dje në mbrëmje rreth orës 23:55, në Kopanicë të Tetovës, zyrtarë policorë të SPB- Tetovë e kanë privuar nga liria personin T.Gj. (42) dhe diku më vonë edhe vëllaun e tij S.Gj. (39) nga ky fshat, të cilët rreth 15 minuta më herët në gjendje të alkoolizuar, në shtëpinë e tyre familjare, janë përleshur fizikishtë, ku gjatë përleshjes kanë përdorur edhe mjet të fortë. Dy personat janë ndaluar në Stacionin Policor Tetovë për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS