0.8 C
Skopje

As Sela e as Taravari nuk japin pergjegjesi per humbjen e 31.000 votave

Në rrethin e parë të zgjedhjeve lokale të 17 Tetorit, Aleanca për Shqiptarët në koalicion me Alternativën pësuan humbje prej 31.000 votave në krahasim me zgjedhjet e fundit parlamentare.

Për këtë dështim të rradhës, as kreu i Aleancës për Shqiptarët Zijadin Sela, as sekretari i përgjithshëm i saj Arben Taravari nuk e kanë parë të arsyeshme të japin dorëheqje dhe të mbajnë përgjegjësi para qytetarëve dhe strukturave partiake që ato udhëheqin.