24/05/2024

Forumi Rinor i Aleancës për Shqiptarët -Dega në Vrapçisht ka vijuar ironinë ndaj deklaratave të kryetarit të Tetovës, Bilall Kasami.

Kreu i Vrapçishtit, Isen Shabani dje e quajti Kasamin “jeshil politik”, të papjekur për politikë dhe moralist të rrejshëm që flet për vlera politike, teksa sot në një reagim të ri kësaj herë nga FRASH, Kasami është etiketuar si Jeshil Zaifi, i cili ka harruar të kaluarën teksa krekoset se punët dhe investimet e të tjerëve.

Statusi i plotë:

Jeshil-zaifi që matet me hijen e sabahit, herë flet e herë pëllet. Dje i bëri punët përshesh me “pobratimin”, sot kërkon derma nga jashtë! I mjeri harron se votën ta jepë sovrani!

Heshil-zaifi vazhdon të krekoset si gjel duke përuruar projekte të ideuara e financuara nga të tjerët! Haram i qoftë!

Frash Dega Vrapçisht