24/05/2024

Nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Bajram Rexhepi në një postim të tij në FB u është përgjigjur atyre që politikën e shohin me lojë dhe atyre që politikën e kuptojnë si luftë, shkruan Top24

Rexhepi në postimin e tij shkruan:

Politika nuk është lojë, por ama nuk është as luftë. Ata që nuk e kuptojnë këtë, janë të dënuar të mbeten të vegjël përgjithmonë.