13.8 C
Skopje

Bardhyl Kuka: Sela, Gashi, Bilalli e vulosën vetëvrasjen në zgjedhjet e ardhshme

Pas trekëndëshit shqiptar ASH-AAA-BESA dhe marrëveshjes së tyre me VMRO-në dhe Levicën reagimet kanë qenë të shumta.

Ish prokurori Bardhyl Kuka ka shkruar në rrjetin social Facebook se tre kryetarët e partive politike shqiptare ASH-AAA-BESA e kanë vulosur vetëvrasjen në zgjedhjet e ardhshme.

“SELA, GASHI E BILALLI E VULOSËN VETËVRASJEN PËR NË ZGJEDHJET E ARDHSHME, pavarsisht nga rezulltat i votimit të nesërm (e enjte, 11.11.2021)”, ka shkruar ish prokurori Kuka.

Më poshtë e keni postimin e Kukës: