-1.2 C
Skopje

BDI gjelbëron rrjetet sociale

Brenda një minuti ndryshoi gjithçka në rrjetet sociale. Shumë kush menduan se facebook bëri ndryshim, por ishte ngjyra e gjelbër e BDI-së që ndryshoi edhe mendjet e njerëzve.

Aktivistë, funksioner dhe simpatizant të Ali Ahmetit dhe BDI-së vërshuan Facebookun, Twiterin, Instagramin dhe TikTokun ku ngjyra e fitores së 17 tetorit mbizotroi mbi slloganet e partive tjera.

Zgjidh jetë, voto blertë” do të jetë edhe fitorja e madhe duke filluar nga Gostivari.

Ndryshe nesër Ali Ahmeti bashkë me Nevzat Bejtën dhe të tjerët do ta nisin karavanin e fitoreve të një pasnjëshme nga Gostivari deri në Likovë e Strugë dhe Dollnen, Zhelinë e Tetovë, Tearcë e Saraj, Çair e Studeniçan, Bervenicë e Vrapiçisht, Bogovinë e Çashkë dhe do ta mbyllin me fitoren e madhe të Uskanës.