22/07/2024

Mama e tre fëmijëve dukej e mrekullueshme gjatë kryerjes së detyrave, ndërsa Behati Prinsloo qëndroi shumë elegant gjatë një vrapimi!

Të mërkurën, ish-modelja e Victoria’s Secret u fotografua në Montecito, Kaliforni. Në fotografi, Prinsloo, 35 vjeç, ishte e veshur me një bluzë të zezë me rripa dhe një fund midi me liri të hirit të gri të hapur. Ajo kombinoi veshjen me baleta të zeza me thumba dhe gjerdane me shtresa të zeza dhe argjendi, ku një prej tyre ishte një kryq.