24.8 C
Skopje

Bekim Sali fushatë për Çairin bën në Istanbull

Kandidati i koalicionit opozitar VMRO-Aleanca dhe Alternativa për komunën e Çairit, fudhatën parazgjedhore e ka nisur nga Stambolli.

Në një video të publikuar nga përfaqësues të lartë të Alternativës mund të shihet sllogani i kësaj partie “Bekimi për Çairin e ri” nën urën e Bosforit në Turqi, urë kjo që lidh dy kontinente, Azinë dhe Europën.

Nga Alternativa nuk përgjigjen nëse ata po u bëjnë thirrje Aziatëve apo Europianëve që të përkrahin Bekim Sali-n në Çair!

Pas përplasjeve të shumta në Çair nga Aleanca për Shqiptarët për mbështetjen kandidatit të tyre Zudi Koka dhe Alternativës Bekim Sali doli Bekimi si kandidat dhe dje në rrjetet sociale u shpërnda një video ku në urën e Bosforit në Qytetin e Stanbollit Bekimi për Çairin e ri vallë me votat e Turqëve do e mer Çairin Bekimi apo me parat apo ne ideologjinë e tyre edhe pse nga Aleanca nuk komentuan një gjë të tillë, sa i përket përplasjeve që janë mbrenda Zejdi Skender Rexhepi shpesh shpërndan foto nga Stanbolli mos ndoshta njëri tjetrit i dërgojn mesazhe publike.

 

Video Player