14/04/2024

Kreshnik Bekteshi akuzave të deputetit të ASH-së, Halil Snopçe i është përgjigjur se ai, Snopçe, ka qenë vet ai që ka bërë marrëveshje me Apasievin për ta rrëzuar Qeverinë dhe se vet ai ka qenë i ulur me Apasievin dhe Mickovskin.