13/04/2024

Ish kryetari i Lëvizjes Besa në degën e Çairit po edhe i PDE-së, Valon Bela nëpërmes një postimi në rrjetet sociale ka lëshuar një porosi për kryetarët e partive që në të kaluarën kanë udhëhequr me komunat, duke aluduar këtu për kreun e Lëvizjes Besa, Bilall Kasami dhe atë të LD-së, Izet Mexhiti që për disa mandate ka qenë kryetar i Komunës së Çairit.

Ai ka thënë se ndryshimin nuk mund të vijë nga ata që shkatëruan komunat ku qeverisin.

Sipas tij, mjerimi ka emër.

“Nuk mund ta sjellin ndryshimin ata që shkatëruan komunat ku qeverisin. Mjerimi ka emër”, ka shkruar Bela.