0.8 C
Skopje

Beteja e shqiptareve me VMRO DPMNE me 31 Tetor

Zgjedhjet që do të mbahen të diellën në Maqedoninë e Veriut po zhvillohet një betejë shumë e madhe mes shqiptarëve dhe ish regjimit të partisë së Gruevskit VMRO-DPMNE së ku shqiptarët do duhen të jenë të bashkuar për mos ti dhënë hapësirë kësaj partie.

Njeriu që po kontrollohet nga Gruevski është ithtari që me përpikshmëri po i zbaton urdhërat, dhe ideve nacionaliste të po këtyre njerëzve është Mickovski.

Historikisht shqiptarër në kohë të vështira kanë ditë të bëhen bashkë tash është koha që të bashkohen dhe beteja më 31 tetor nuk është me partitë shqiptare por me VMRO DPMNE.