0.8 C
Skopje

Bilall Kasami demanton bashkëpartiakët e tij Hoxha dhe Rexhepi: Qeveria ka mandat deri në vitin 2024

Ngjarjet e fundit politke në vend duket se kanë ngatëruar sensin politik disa partive të vogla të cilat kanë humbur rrugën në obor, shkruan express.mk

Kjo për faktin se deputeti Kastriot Rexhepi dhe ministri Arjanit Hoxha të dy nga Lëvizja Besa kanë deklaruar se do ketë shumicë të re parlamentare por duke mos e ditur se për çfarë bëhet fjalë më saktësisht.

Në anën tjetër, Aleanca për shqiptarët në komunikatën e tyre i vendosën kusht për koalicion Lëvizjes Besa që këta të fundit të lëshojnë qeverinë.

Por kjo si duket nuk i konvenon aspak Bilall Kasamit që të largohet nga Qeveria dhe se këtë e vërtetoi mbrëmë me deklaratat e tij duke thënë se nuk do ketë qeveir të re dhe se mandati do të vazhdojë deri në vitin 2024.

Burimi: express.mk