3.8 C
Skopje

Burgu i Tetovës me pamje të re dhe kushte më të mira (Foto)

Janë realizuar disa aktivitete në Burgun e Tetovës me qëllim përmirësimin e kushteve të jetesës së personave të dënuar që vuajnë dënimin me burg në këtë institucion.

Korridori dhe tualetet janë rinovuar plotësisht.

Janë instaluar edhe dollapë të rinj për vendosjen e këpucëve.