7.8 C
Skopje

Çair, shpaloset emri i rrugës “Nexhip Draga”

Edhe një rrugë në komunën e Çairit merr emrin e një veprimtari të çështjes shqiptare. Rruga e mëhershme “Llazar Trpeski” nga sot do të quhet “Nexhip Draga”.

Postimi i plotë:

Emri i veprimtarit të çështjes shqiptare Nexhip Draga nga sot do të qëndrojë prore në një nga rrugët e Komunës së Çairit.
Sot bëmë shpalosjen e emrit të rrugës “Nexhip Draga” ish-”Llazar Trpeski”​​​​, që gjendet në lagjen Fushë Topanë.

Vendosja edhe e këtij emri paraqet një moment tjetër historik për të gjithë banorët e Çairit dhe më gjerë.

Përkujtoj se 66 emra të rinj janë duke u vendosur nëpër rrugët e Çairit, emra të cilët kanë vlerë të veçantë për të gjithë.