6.8 C
Skopje

Çairi vazhdon me zero qen endacak

Ekipet e Happy Shelter dhe Komunës Çair vazhdojnë me akcionin për zero qen endacak.

Këto intervenime bëhen sipas kërkesave të banorëve të Çairit.

Edhepse rreshjet e shiut e vështirësuan aktivitetin sot, ekipet do të vazhdojnë ditëve në vijim.