0.8 C
Skopje

Ceremonia për “100 Ditë Qeveri”, Grubi tërheq sërish vëmendjen me stilin e tij të veshjes (FOTO)

Gjatë ekspozesë me rastin e 100 ditëve të para të Qeverisë që u zhvillua sot në Shkup, zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi ka dalluar sërish me veshjen e tij dhe me këtë ka tërhequr vëmendjen e opinionit.

Grubi shpesh herë godet me veshjet e tij, qoftë edhe vetëm me thyerjen që iu bënë kostumeve serioze me tuta të bardha.

Kujtojmë se në një stil të tillë të dukjes në rajon por edhe më gjerë shfaqet edhe kryeministri i Shqipërisë Edi Rama.