16.8 C
Skopje

Çfarë simbolizon data e lindjes së Princit George për vitin e ri?


Fëmija i madh i Dukës dhe Dukeshës së Kembrixhit, Princi George, mbushi nëntë vjeç më 22 korrik dhe sipas praktikës së numerologjisë, i riu mbretëror do të ketë një vit shumë të rëndësishëm.

Numerologia Sonia Ducie tha se data e ditëlindjes së nëntë të Gjergjit dhe data e lindjes së tij kanë saktësisht të njëjtën shumë numerologjike, që do të thotë se për të po vjen një vit rilindjeje.

Dega e numerologjisë merret me studimin e numrave dhe besimin në ndikimin e tyre në jetën dhe të ardhmen e një personi. Sonia Ducie tha: “Princi i vogël George po rritet shpejt. Ai tashmë tregon sharm, magnetizëm, një ndjenjë të fortë të autoritetit të brendshëm dhe është një tregimtar i qartë.”

Sipas numerologes, karakteristikat e personalitetit vlerësohen edhe nga numri i lindjes: “Ai është argëtues dhe lozonjar, popullor, me një impuls krijues, shprehës që ngre humorin. Ai është gjithashtu i ndjeshëm, i kujdesshëm dhe i sjellshëm. Mosha e Xhorxhit është 9 vjeç, që në numerologji është numri për transformimin dhe ndryshimin, edukimin, mësimdhënien dhe mësimin, edhe për princin është mundësia për të mprehur dhe shprehur pasionin e tij për lëndët në shkollë ose pasionet e tij në Zoe.”

“Është një vit rilindjeje, një kohë rilindjeje, riorganizimi dhe rivlerësimi i qëllimit të shpirtit dhe rrugës së jetës. Ai duhet të përqafojë detyrat që e sfidojnë atë dhe e bëjnë atë më të fortë në planin afatgjatë, pasi ai mund të mërzitet lehtësisht nganjëherë”, shtoi ajo.

“Intuita e George mund të jetë e fortë në ditëlindjen e tij të nëntë ose ai mund të ndihet pak më i ndjeshëm, por ai është një person shumë frymëzues për sa i përket dashurisë dhe lidhjes me ata që e rrethojnë. Është një vit jashtëzakonisht pozitiv dhe frymëzues, me projektet apo idetë e tij që mbledhin mbështetje nga ata që e rrethojnë. Ai po i afrohet formimit të vetvetes”, tha më tej numerologia./abcnews.al