-1.2 C
Skopje

CRYPTO tregut botëror i bashkëngjitet edhe REIS TOKEN

REIS TOKEN është krypto valuta më e re me të cilën njerëzit në mbarë botën do të mund të tregtojnë (shesin apo blejnë) mallrat e tyre, por njëkohësisht edhe të investojnë në të duke u bërë dhe vetë pjesë e këtij tokeni cili mban emrin e liderit të Republikës së Turqisë, Recep Tayyip Ergogan.
Presale apo para shitja fillon me datë 26 Shkurt 2022 në ora 19:00, ku të gjithë të interesuarit do të mund të bëhen pjesë e familjes së madhe REIS TOKEN ( Recep Tayyip Ergogan) edhe atë personat të cilët e parë që do të investojnë në këtë valutë do të kenë mundësinë që të njëjtën ta blejnë me çmim më të volitshëm dhe shumë më të lirë për dallim nga periudha standarde e cila do të vazhdojë më tej.

Kryptovalutat në përgjithësi tashmë e disa vite vazhdojnë të ngjallin emocione të mëdha dhe të zgjojnë kureshtje të fitimeve të mëdha.

REIS TOKEN, kryptovaluta më e re dixhitale nuk është mjet për të fituar para fshehurazi dhe në mënyrë të paligjshme në internet, por është një revolucion i botës së financave dhe bankave, një mënyrë e re e ekonomi-bërjes që po prekë të gjithë ne pavarësisht klasës që i takojmë.

www.reistoken.net është faqja zyrtare e internetit ku të gjithë ne do të kemi mundësinë që të shohim dhe prekim drejt për drejt projektin.