13/04/2024

Deputetja e Aleancës për Shqiptarët Ilire Dauti ka theksuar se Aleanca për Shqiptarët është dhe mbetet shtylla e kombit dhe politik bërjes shqiptare pasi këtë e kemi dëshmuar si në opozitë ashtu edhe në pushtet.

Dauti theksoi se ASH-ja do vazhdoj të jetë e fuqishme pavarësisht nëse kjo u pëlqen ose jo pobratimave të ish kolegëve tanë.