17.8 C
Skopje

Del në pah gënjeshtra e Mickoskit: Nuk ka shumicë të re parlamentare

Për muaj të tërë, Hristijan Mickoski gënjeu popullin se ai do të formojë një shumicë të re parlamentare.

Dje doli në shesh gënjeshtra e Mickoskit, nuk ka shumicë të re parlamentare.

Shumica parlamentare është e qëndrueshme dhe përgjegjëse për të ardhmen e shtetit dhe të popullit.

Kjo shumicë parlamentare nuk do ta rrezikojë vendin dhe nuk do të votojë për zgjedhje të shpejta të parakohshme parlamentare.

Shumica do të angazhohet për reforma që vendi të ecë përpara në adresimin e pasojave të pandemisë dhe përballimin e krizës energjetike dhe fillimin e negociatave me BE-në.

LSDM dhe koalicioni nuk do të lejojnë që VMRO-DPMNE dhe Mickoski të rrezikojnë Marrëveshjen e Prespës, të na fusin në grindje të reja me Greqinë dhe fqinjët e tjerë, të na sjellin në konflikt dhe urrejtje të brendshme dhe kështu ta kthejnë vendin në të kaluarën e errët të modaliteti.