14/04/2024

Vaksinat kundër kollit të keq për të rritur kanë arritur në Maqedoninë e Veriut dhe do mund të aplikohen tek personat që kanë nevojë.

“I kemi në pikat e vaksinimit dhe mund t’ju jepen personave që kanë nevojë për to”, njoftoi ministri i Shëndetësisë, Ilir Demiri.

Nga muaji janar, Komisioni ka kërkuar nga pikat e vaksinimit që fëmijëve të paimunizuar t’u jepen nga dy vaksina përnjëherë.