13/07/2024

Deputetët shqiptarë votuan kundër Ligjit për Branitella, vetëm deputeti Snopçe në linjë me VMRO-në, a paralajmërohet koalicioni Taravari-VMRO!?

Të gjithë deputetët shqiptarë në Kuvend votuan KUNDËR propozimit për vendosje në rend ditë të Ligjit për Branitella, me përjashtim të një deputetit nga grupi i Arben Taravarit.

Deputeti Halil Snopçe është në një linjë me Vmro-në dhe nuk votuoi kundër propozimit.

Ky veprim i deputetit të Taravarit, ka ngritur dilema nëse ky është sinjali i parë për koalicion të grupit të Arben Taravarit me VMRO-DPMNE-në e Hristijan Mickoskit