8.8 C
Skopje

Deputetja Rina Ajdari pjesëmarrëse në Zvicër ku trajtoi temë “Mbikqyrja Parlamentare e Sigurisë dhe Inteligjencës”

Deputetja nga rradhët e BDI-së Rina Ajdari ishte pjesëmarëse në qytetin e Gjenevës të Zvicër ku u mbajtë një aktivitet me temë “Mbikqyrja Parlamentare e Sigurisë dhe Inteligjencës” pjesë e Programit për reforma në sektorin e sigurisë dhe inteligjencës (2021-2026) të Maqedonisë, të zbatuar nga DCAF – Qendrës së Gjenevës për Siguri në Qeverisje, më poshtë ua sjellim edhe postimin e plotë të deputetes që e shpërndau në rrjetin e saj social Facebook:
” Nga 19-22 qershor isha pjesëmarrëse në Tryezën e rrumbullakët me temë “Mbikqyrja Parlamentare e Sigurisë dhe Inteligjencës”e cila u zhvillua në qytetin e Gjenevës në Zvicër.
Ky aktivitet është pjesë e Programit për reforma në sektorin e sigurisë dhe inteligjencës (2021-2026) të Maqedonisë, të zbatuar nga DCAF – Qendrës së Gjenevës për Siguri në Qeverisje. “