7.8 C
Skopje

Dështimi i Bekim Sali në Çair

Kandidati i Alternativës, Aleancës dhe VMRO-DPMNE-së Bekim Sali dështoi në Çair përballë kandidatit të Bashkimit Demokratik për Integrim Visar Ganiut.

 

Edhe pse në Çair u zhvillua një fushatë me standarte demokratike, Ganiu mori 12.990 vota kurse kundërkandidati Sali mori 9824 vota nga qytetarët, kandidati nga Lëvizja Besa 1069  nga PDSH 251 vota humbin bindshëm.

 

Visari mbizotron në Çair me 3166 vota para Bekimit dhe kjo nënkupton se kryetari i ardhshëm i komunës Çairit sërish do të jetë Visar Ganiu.