14/04/2024

Nën përkujdesje të Ministrisë për Sistem Politik dhe Marrëdhënije ndërmjet Bashkësive dhe organizim të Ansamblit shtetëror të këngëve dhe valleve popullore shqiptare në RMV në Teatrin shqiptar në Shkup, do të festohet “Dita e Plisit”, eveniment tradicional në vendin tonë, përmes të cilit festohet, kremtohet dita e pavarësisë së Republikës së Kosovës
.
Sipas paralajmërimeve nga Ansambku Ansambli shtetëror i këngëve dhe valleve popullore shqiptare në RMV, manifestimi, koncerti fillon nga ora 14:00.

Ftesa është publike dhe njoftimi është shpërndarë edhe në rrjetet sociale po edhe janë shpërndarë edhe postera me njoftime në ҫdo cep të qytetit.