25/06/2024

Një djalë dogji shtëpinë e babait të tij në Kumanovë. Me datë 28.01.2024 në ora 11:50 në Kumanovë, zyrtarë policorë nga SVR Kumanovë kanë privuar nga liria N.S.(47) nga Kumanova.

Ai dyshohet se ka shkaktuar zjarrin në një shtëpi në rrugën “Andja Rankoviq” në Kumanovë, pronë e babait të tij I.S
N.S. është ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tij do të bëhet kallëzim përkatës.