-0.2 C
Skopje

Dorëhiqu Ziadin Sela

Ka humbur të gjitha ciklet zgjedhore që nga themelimi i subjektit që drejton dhe ndarjes nga PDSH, fillimisht si LR PDSH e më pas edhe si Aleanca për shqiptarët, simpatizantët tashmë kërkojnë dorëheqjen e tij nga kreu i partisë pas dështimit të madh.

Ziadin Sela dështoi edhe këtë herë, humbi edhe këto zgjedhje lokale ashtu siç ka humbur të gjitha ciklet zgjedhore si ato parlamentare edhe lokale qoftë duke garuar si parti e vetme por edhe si koalicione.

Selën nuk e ndihmoi askush që të del fitues pavarësisht sakrificave të mëdha që bëri duke bërë koalicion edhe me VMRO e Mickoskit të cilët e rrahën për vdekje.

Dështim akoma më i madh për të dhe partinë e tij tashmë është se në rrethin e parë në këto zgjedhje lokale nuk fitoi asnjë komunë, gjë që rezikon të mbetet pa asnjë kryetar komune si ai ashtu edhe Afrim Gashi.

Simpatizantët e tij tashmë kërkojnë reforma në parti dhe Ziadin Sela të largohet