24/05/2024

MPB ka njoftuar se dje në datë 06.02.2024 rreth orës 21:00 në SPB Shkup, I.R.(39) dhe T.L.(35), të dy nga Ukraina, me banim në Shkup, kanë raportuar se në shtëpinë ku kanë qëndruar në zonën e Qendrës, dy personat me dhunë fizike dhe kanosje u kanë marrë para, celularë dhe sende të tjera.

Po merren masa për zbardhjen e rastit.