20.8 C
Skopje

E hëna ditë jopune për gjithë qytetarët e Maqedonisë

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale bëri të ditur se sipas Ligjit për festa, 1 maj 2022 (e diel), Dita e punës, përkatësisht 2 maji është ditë pushimi për gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut.

Po ashtu më 2 maj është festa shtetërore e Fitër Bajramit.

Pas këtyre ditëve, ditë pushimi për qytetarët e Maqedonisë do të jenë 24 maji, 2 gushti, 8 shtatori, 11 tetori, 23 tetori dhe 8 dhjetori.

Për shqiptarët festë kombëtare është edhe 22 nëntori, Dita e Alfabetit.