25/06/2024

Kryetari i VMRO-DPMNE, Hristjan Mickovski në një emision kishte deklaruar se ai pesonalisht e njeh Arben Taravarin dhe qëndrimin e tij dhe si i tillë nëse ai do ta mbaj premitin do të jetë shumë e rëndësishme për të dhe ralisht unë se kuptoj se pse tani ai është me këtë grup dhe nuk i bashkohet grupit anti BDI, shkruan Top24