0.8 C
Skopje

Edhe në Shkup BDI lë mbrapa të gjitha partitë bashkë

Gara për qytetin e Shkupit ka bërë që Bashkimi Demokratik për Integrim të del partia e parë në skenën politike shqiptare pasiqë ka fituar dyfishin e votive nga të gjitha partitë tjera bashkë.

Në këto zgjedhje lokale, Bashkimi Demokratik për Integrim në qytetin e Shkupit ka garuar me listë për këshilltarë e me këtë rast ka fituar 26.300 vota, ASH dhe AA kanë fituar 11.433 vota kurse Lëvizja Besa vetëm 2302 vota.

Me këtë, Bashkimi Demokratik për Integrim dëshmon qartë se është forca e parë politike në vend duke fituar kështu të gjitha ciklet zgjedhore që nga themelimi si parti politike.